Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 20 грудня 2018 року

18/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 20 грудня 2018 року

Овен
Коли в останній раз ви допомагали комусь, перш ніж вас попросили? Використовуйте свою інтуїцію, щоб відчути, коли хтось може знадобитися ваша підтримка.

Телець
У вас сьогодні є все для того, щоб люди почули вас і звернули увагу — так що використовуйте це для досягнення поставлених цілей. Якщо ви будете наполегливі, то у вас все вийде!

Близнюки
Ваші друзі хочуть допомогти вам, тому не бійтеся ділитися з ними своїми проблемами сьогодні. І не думайте про їх реакцію — вони вас зрозуміють.

Рак
Сьогодні хтось може вам запропонувати проект, який, швидше за все, виявиться дуже веселим і вдалим! Не соромтеся вносити і свою лепту в задумане.

Лев
Сьогодні вам буде легко загрузнути в ваших бажаннях чогось такого, чого у вас немає, і випустити з уваги той факт, що те, чим ви вже володієте, — це скарб, за який більшість людей готові віддати багато.

Діва
Сьогодні не найкращий час, щоб витрачати себе, тому що важливі люди покладаються на вас. Зосередьтеся на ваших найважливіших поточних зобов'язаннях.

Терези
Сьогодні вас чекає сильний інформаційний потік, але ви не повинні дозволяти собі перевантажуватися. У вас з'явиться можливість зберігати спокій і зібраність навіть в самому центрі цього урагану розгубленості.

Скорпіон
Вам сьогодні належить навчитися зовсім іншому мисленню. Факти і цифри дають об'єктивну інформацію, але образотворче мистецтво, музика і навіть ваші власні мрії можуть дати ідеї, які допоможуть конкретизувати речі і зробити їх більш резонансними, а також різнобічними.

Стрілець
Незважаючи на недавні події, постарайтеся уникнути сьогодні переживань — в цьому немає ніякого сенсу. Тепер, більш ніж коли-небудь, ваш позитивний настрій здатний повернути все в потрібне русло.

Козеріг
Сімейні фотографії або заповітні сувеніри будуть дуже надихаючими для вас сьогодні — здається, що ваші батьки можуть дуже багато чому навчити вас сьогодні, розповівши про стійкість і збереження надії, навіть в дуже темні часи.

Водолій
За гроші, звісно, ​​не купиш щастя, але будьте сьогодні обережні з витратами. Уважно стежте за своїм гаманцем сьогодні.

Риби
Сьогодні відмінний день для співпраці з іншими людьми, тому саме час обрати партнера або вступити в нові відносини — будь то романтика, бізнес або дружба.