Плітки
Подобається

«Дружина відомого політика»: Іраклі Макацарія вийшов у світ з відомою телеведучою

18/12/2018     Автор: Яна Романська
«Дружина відомого політика»: Іраклі Макацарія вийшов у світ з відомою телеведучою

Грузинський красень і екс-холостяк Іраклі Макацарія зараз знаходиться на піку своєї популярності в Україні. Особливо після фіналу шоу "танці з зірками".

 

Особливо цікавить шанувальників особисте життя цього гарячого красеня.

Ще зовсім недавно ходили чутки, що Іраклі закрутив роман з юною співачкою Мішель Андраде. Проте усі плітки і Іраклі, і Мішель спростовують, зазначаючи, що вони лише друзі.

Нещодавно грузин знову опинився в центрі всезагальної уваги. На цей раз Макацарія вийшов в світ у компанії відомої телеведучої. Разом вони з'явились на вечірці популярного глянцю.

Вечірка популярного глянцю  L`Officiel проходила в Fairmont Grand Hotel в Києві. Для гостей був дуже строгий дрес-код, тому все завітали на свято в стриманих і елегантних нарядах. Іраклі для виходу в світ вибрав класичний смокінг, який доповнив бордовим оксамитовим взуттям.

Супутниця Іраклі Тетяна Терехова приїхала на бал в чудовій бежевій сукні довжини міді. Пишна спідниця дуже стильно контрастувала з приталеним верхом. 

Разом з Тетяною Іраклі станцював пристрасний танець.

Проте змушені вас розчарувати романтичних стосунків між цими двома немає. Тетяна давно щаслива в шлюбі з Іваном Литвином, сином політика Володимира Литвина. Пара виховує двох дітей.