Плітки
Подобається

«Він мені обіцяв розлучитися»: Надя Дорофеєва відверто про стосунки з Володимиром Зеленським

17/12/2018     Автор: Яна Романська
«Він мені обіцяв розлучитися»: Надя Дорофеєва відверто про стосунки з Володимиром Зеленським

Уже зовсім скоро в український прокат вийде новий фільм від студії "Квартал 95" — романтична комедія "Я Ти Він Воно". Головні ролі у цій стрічці дістались комікам з Кварталу, відомим українським акторам і не тільки.

Вперше у ролі актриси у цьому фільмі ми побачимо відому співачку Надю Дорофеєву. Співачка зіграє роль коханки героя Володимира Зеленського.

Напередодні прем'єри Надя в інтерв'ю поділилась своїми враженнями від участі у знімальному процесі.

"Я не знала, що граю коханку. Я вважала, що ми живемо у цивільному шлюбі, а він мені обіцяв розлучитися. Обіцяв-обіцяв, і я вже його зі своїми батьками знайомила, а мій коханий не дуже добре себе зі мною вів. Ви все побачите", — розповіла Дорофєєва.

Надя також розповіла, що було найважчим для неї під час зйомок. Виявилося, для співачки справжнім дискомфортом стало одягати японський одяг і вчити японські слова.

"Найскладнішим моментом було, коли мені за п'ять хвилин до того, як я зайшла в кадр, змінили текст повністю. І мені потрібно було говорити японські назви:" нигириси хугасе "," нигириси какунсе "," нигируси когасе ", а я говорила в кадрі: "козаки", і всі дуже сміялися ", — з посмішкою додала Дорофєєва.