Новини про зірок
Подобається

«Потрібна підтримка у вигляді ліків»: Регіна Тодоренко розповіла про проблеми зі здоров’ям

17/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Потрібна підтримка у вигляді ліків»: Регіна Тодоренко розповіла про проблеми зі здоров’ям

Зовсім нещодавно популярна телеведуча Регіна Тодоренко поділилася в своєму «Instagram» постом, в якому розповіла про проблеми зі здоров'ям під час вагітності.

 


«Вагітність — це, звичайно, прекрасний період в житті жінки, але іноді трапляються такі неприємності, коли організму дуже потрібна підтримка у вигляді ліків. Я дзвонила своєму лікарю зі словами: «Що приймати, щоб не нашкодити маленькій людині всередині?». Лікар дозволив вживати […], який і так вже давно оселився в нашій сімейній аптечці. Це просто рятівний засіб, особливо коли тобі взагалі нічого не можна! Ще він швидко збирає шкідливі речовини і виводить їх з організму, не завдаючи шкоди маляті, а це найголовніше! Тому в нашій родині це засіб стоїть на першому місці в аптечці», — написала співачка під опублікованим відео.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Беременность — это, конечно, прекрасный период в жизни женщины, но иногда случаются такие неприятности, когда организму очень нужна поддержка в виде лекарств. Я звонила своему врачу со словами: «Что принимать, чтобы не навредить маленькому человеку внутри?». Врач разрешил употреблять Полисорб, который и так уже давно поселился в нашей семейной аптечке. Это просто спасительное средство, особенно когда тебе вообще ничего нельзя! Ещё он быстро собирает вредные вещества и выводит их из организма, не причиняя вред малышу, а это самое главное! Поэтому в нашей семье это средство стоит на первом месте в аптечке 😉 #полисорб

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

Нагадаємо, що про народження первістка в сім'ї співака Влада Топалова і телеведучої Регіни Тодоренко стали говорити всі засоби масової інформації ще 5-го грудня. Тоді ж надійшло і офіційне підтвердження від новоспеченого батька, Влада Топалова. Однак зіркові батьки, як і раніше, ніяк не згадують щасливу подію в своїх соціальних мережах. Регіна ж навмисно публікує Сторіс, в яких не видно живота, а пости з'являються в фотоблозі або про проекти, або рекламні. Але шанувальники відзначають, що "незважаючи на рекламу, все одно хороший пост".