Новини про зірок
Подобається

«Нам дуже важлива ваша підтримка!»: Регіна Тодоренко показала нове фото з весілля з Топаловим

17/12/2018     Автор: Яна Романська
«Нам дуже важлива ваша підтримка!»: Регіна Тодоренко показала нове фото з весілля з Топаловим

Українська співачка, телеведуча та мандрівниця Регіна Тодоренко поділилася новим фото з весілля з російським співаком Владом Топаловим.

У неділю, 25 листопада, відбулася таємна весільна церемонія Регіни Тодоренко і Влада Топалова. Молодята розповіли про неї лише через деякий час, а після цього почали активно публікувати все нові і нові фотографії на своїх сторінках в соціальних мережах.

Так, популярна телеведуча розмістила новий зворушливий допис з Топаловим в Instagram, на якому  ніжно кусає його за ніс.

«Народ, дорогі! Дякую за добрі коментарі. Завдяки вам ми розвиваємося і підкорюєм нові вершини, саме ви мотивуєте нас йти тільки вперед. Зараз, як ніколи, нам дуже важлива ваша підтримка!»— написала Регіна Тодоренко.

Фанати написали сотні коментарів під фото, серед яких: «Вітаємо вас !!! Нехай малюк росте здоровим і міцним. А вам якнайшвидшого відновлення»,« Насолоджуйтеся цим щастям! І робіть так, як вважаєте за потрібне (Я про те, що всі вимагають фото немовляти). Це особиста справа кожного, виставляти чи ні. Всьому свій час, а головне — погода в домі! Думка оточуючих — це всього лише «думка оточуючих», завжди будуть такі люди, які в чужій білизні риються більше, ніж в своїй »,« Красива пара, мілашечкі!».

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ребятааааа, дорогие! Спасибо 🙏🏻 за добрые комментарии) благодаря вам мы развиваемся и покоряем новые вершины , именно вы мотивируете нас идти только вперёд ❤️ Сейчас , как никогда, нам очень важна ваша поддержка ! Заходите по ССЫЛКЕ , что у меня в профиле и голосуйте за песню мужчины моего сердца @vladtopalovofficial #ТамГдеТы 😘😘😘 Наши невероятно красивые колечки — @korloff_moscow 😍 #регинатодоренко #регинапутешественница🌎🌏🌍

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)