Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 19 грудня 2018 року

17/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 19 грудня 2018 року

Овен

Дуже складний день в емоційному плані.  Ваш егоїзм ускладнить ваші відносини з колегами.  Ви будете розчаровані в деяких з них.  Але потрібно проявити терпимість і розуміння до інших.  Не весь світ крутиться навколо вас.

Телець

Для вас цей день буде більш, ніж вдалим.  Вас чекають нові перспективні справи і поліпшення фінансового становища.  Довіртесь своєї інтуїції і ви не прогадаєте.

Близнюки

Вас чекає завал на роботі.  Ви будете нарозхват, кожному знадобиться ваша допомога.  Не відмовляйте нікому, проявіть свою добродіяльності.  Вона до вас повернеться сторицею.

Рак

Для вас цей день повинен пройти під знаком — дії.  Вам потрібно закінчити всі давно відкладені справи.  Також саме час налагодити відносини з колегами — ви так рідко спілкуєтеся.  Не забудьте і про близьких — комусь знадобиться ваш мудру пораду.

Лев

Пора налагодити відносини на особистому фронті.  Можливі проблеми з другою половинкою, а все через ревнощі.  Навчіться довіряти і не сумніватися в своєму партнері.

Діва

У цей день ви станете слухачем.  Вам доведеться вислухати начальство і колег.  Також вам доведеться стати порадником для близького друга.  Проявіть розсудливість і розуміння.

Ваги

Вас чекає рішення дуже важливих суспільних питань.  Потрібно бути уважним до всього, що відбувається навколо.  Також ваш рада та підтримка знадобиться близького друга.

Скорпіон

Для вас цей день стане справжнім випробуванням.  Вас чекають випробування на роботі, від яких буде залежати ваша подальша доля.  Проявіть себе по максимуму.

Стрілець

Сьогодні вам вдасться нарешті вирішити дуже складне питання на роботі.  Начальство буде вами пишатися.  Та й не тільки керівництво.  Ваші близькі також підтримають вас.

Козеріг

Сьогодні інтуїція вас не підведе.  Проявіть себе на роботі.  Вам є, що показати і розповісти.  Не бійтеся своїх ідей.  Вам давно пора піднятися на сходинку вгору на вашій кар'єрній драбині.

Водолій

Вас чекає дуже важкий день.  На вас буде покладена величезна відповідальність.  Ви не маєте права підвести.  Будьте впевнені, вам все по плечу.

Риби

Будьте дуже уважні на роботі.  Ваші заздрісники готують вам дрібні капості.  Не звертайте на це уваги, ви вище цього.  Увечері вас чекає сюрприз від близьких.