«Зі своїми принцесами відчуваю себе королевою»: Співачка Камалія показала підрослих доньок

16/12/2018     Автор: Яна Романська
«Зі своїми принцесами відчуваю себе королевою»: Співачка Камалія показала підрослих доньок

Співачка Камалія усе більше свого часу присвячує чоловікові і донькам і усе менше своїй співочій кар'єрі. Камалія сьогодні — це успішна і обговорювана жінка.

В першу чергу увагу шанувальників привертає чоловік артистки- Мохаммад Захур — відомий підприємець пакистанського походження. Фанати вважають, що саме йому співачка завдячує своїй популярності, адже в її кар'єру він вклав чимало коштів.

Також шанувальники підозрювали, що чоловік Камалії доклав руку до її участі у шоу "Танці з зірками" і саме завдяки йому вона долала ефір за ефіром.

Проте сама Камалія на усякі плітки не звертає уваги і насолоджується своїм сімейним щастям. Співачка виховує двох прекрасних донечок — Арабеллу і Мірабеллу.

Нещодавно артистка опублікувала нову світлину в компанії своїх донечок. Разом з зірковою мамою дівчатка побували у Польщі на конкурсі? де Камалія отримала титут Принцеса благодійності.

Артистка була одягнута в розкішну вечірню сукню і з короною на голові. Донечки не відстали від зіркової мами і також були у красивих сукнях і з коронами на голові.

"Зі своїми принцесами відчуваю себе справжньою королевою", — підписала фото співачка.

Шанувальники подарували дівчатам безліч компліментів.

"Мама и дочки красотки.🤗🤗, Це точно королева і 👸 👸 принцеси улюблені мої, Нереальні красуні 🌺🌺🌺".