Новини про зірок
Подобається

«Її голос заворожував мільйони»: Померла відома співачка

16/12/2018     Автор: Яна Романська
«Її голос заворожував мільйони»: Померла відома співачка

14 грудня, стало відомо про смерть відомої американської джазової співачки. Лауреат трьох премій «Греммі», Ненсі Вілсон померла у віці 81 рік.

Співачка померла у власному будинку в рідному місті Піоніртаун в штаті Каліфорнія. Смерть співачки підтвердила її менеджер Девра Леві, посилаючись на родичів.

Вона також додала, що смерть співачки не була спровокована «будь-якими конкретними причинами». Поки час прощання і місце похорону співачки не повідомляється.

Співачка розпочала свою кар'єру в середині 50-х років. У 15 років вона виграла конкурс талантів, влаштований телекомпанією WTVN в Коламбусі. Вілсон отримала можливість виступити в телешоу Skyline Melodies, після чого почала співати в нічних клубах Коламбуса. За свою кар'єру вона записала понад 70 альбомів.

Ненсі Вілсон тричі ставала лауреатом премії «Гремі». У 1964 вона отримала нагороду за пісню How Glad I Am, яку визнали «кращим записом в жанрі ритм-н-блюз». У 2005 і 2007 їй вручали «Греммі» в номінації «кращий джазовий вокальний альбом».