Новини про зірок
Подобається

«Весь у маму»: Алла Костромічова вперше за довгий час показала підрослого сина

16/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Весь у маму»: Алла Костромічова вперше за довгий час показала підрослого сина

Телеведуча та модель Алла Костромічова поділилася рідкісним знімком зі своїм сином Сальваторе, який вже помітно подорослішав.

 

Син, якого назвали Сальваторе, народився у листопаді 2015-го року у шлюбі Алли та  Джейсона Капоне.

 

Незважаючи на те, що особу дитини популярна модель не приховує, фотографії з Сальваторе все ж з'являються в мережі дуже  рідко. Варто зазначити, що Алла, в принципі, намагається не афішувати своє особисте життя і фотографії з коханим в соціальних мережах для неї зовсім табу.

 

Тому шанувальники раді будь-яким сімейними кадрам Костромічевої, і коли вона не так давно опублікувала нову фотографію зі своїм маленьким синочком, фанати були в повному захваті.

 

На фотографії Алла та трирічний Сальваторе щиро посміхаються на камеру, позуючи на тлі літнього пейзажу. Скорше за все, фотографія була зроблена ще влітку і тоді мама з сином гарно провели час, адже щастя в їхніх очах складно не помітити. А більшість шанувальників написала, що Сальваторе "вже такий дорослий", "весь у маму", "такий схожий".

 

Нагадаємо, що у 2013 році Алла зустріла свою справжню любов, ним виявився житель Нью-Йорка Джейсон. За професією він менеджер в інвестиційній компанії, яким вдалося за все домогтися самому. Незважаючи на те, що у закоханих різниця у віці 9 років, вони відчувають себе по-справжньому гармонійно.