Новини про зірок
Подобається

«Разом через все!»: прихильники зачаровані новим знімком Влада Ями з дружиною

16/12/2018     Автор: Яна Романська
«Разом через все!»: прихильники зачаровані новим знімком Влада Ями з дружиною

Популярний танцюрист та хореограф Влад Яма вже третій рік в шлюбі і його любов до дружини, схоже, тільки міцнішає. Підтвердження тому — свіже фото пари.

Шлюб Влада Ями став найбільш обговорюваним за останні кілька років в українському шоу-бізнесі. Таємне одруження танцівника позбавило надії на взаємність мільйони фанаток артиста. Багато з них ополчилися проти новоствореної пари і пророкували їм швидке розставання. Однак, всупереч всім злостивцям Влад і Ліліанна продовжують час від часу підкидати дров у багаття інтернет-обговорень і діляться особистими фотографіями. Одна з таких потрапила в Мережу в кінці минулого тижня.

Влад Яма познайомився з Лілею в нічному клубі понад 10 років тому, у далекому 2007. Тоді він ще не знав, що ця чарівна дівчина стане його майбутньою дружиною. Через сім років стосунків популярний суддя "Танців з зірками" наважився зробити пропозицію своїй обраниці. Це сталося в новорічну ніч, під бій курантів.

«Я тягнуся за ковбаскою, жую її, повертаюся, а Влад стоїть на коліні. Я з ковбасою, а він з кільцем», — згадувала в одному з інтерв'ю Ліліанна Яма.

Весілля ретельно приховували від публіки. Запрошені були тільки найближчі. Фото з урочистого заходу просочилися в Мережу лише через кілька місяців після урочистостей. У жовтні 2016 Влад Яма вже став батьком. Новину про первістка дружина повідомила йому під час зйомок програми "Хто зверху?", в якій Яма брав участь. Малюка назвали Леон.

З моменту одруження пройшло майже 3 роки, а почуття між Владом і Лілею не згасли. Швидше, навпаки, запалали з новою силою. Восени вони опублікували кадри, на яких весело проводять час в одному з києвських парків. Декілька днів тому на сторінці глави сімейства з'явився новий романтичний знімок з цієї фотосесії.
«Тільки разом, через все!», — підписав фото Яма.

Підписники популярного танцюриста не могли не відзначити щирість і теплоту публікації. У коментарях одноголосно вирішили, що Ліліанна і Влад — ідеальна пара.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Тільки разом, через все!..❤️ @liliya_yama Photo by @ruslan_gavryliuk

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)