Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 17 грудня 2018 року

16/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 17 грудня 2018 року

Овен
У цей день вас чекає рішення ваших амурних справ. Можливо вам доведеться розлучитися з вашим партнером або ж рухатись далі в ваших стосунках. Все залежить тільки від вас. Можлива також незапланована поїздка.

Телець
У цей день може бути конфлікт з батьками. Тільки від вас залежить як він закінчиться. Проявіть терпіння і повагу. Не потрібно показувати свій гонор. Також приділіть час для свого здоров'я.

Близнюки
Присвятіть цей день детальному вивченню свого оточення. Ви не так добре знаєте своїх знайомих і колег. Хтось затаїв на вас злість і готує удар у відповідь.

Рак
Будьте уважні на роботі. Вас жде велика угода. Але потрібно все перевірити, щоб не було неприємних сюрпризів. Будинки вас чекає сюрприз від коханого.

Лев
Цей день принесе чимало розчарувань. Вас чекає неприємний сюрприз від колег. Вони не такі милі, як здаються. Також вам доведеться переглянути свої відносини з коханим.

Діва
Дуже щасливий день. У вас все буде виходити найкращим чином. Можливі зміни в особистому житті. Пора робити другий крок. Також вас чекають приємні покупки.

Терези
День буде дуже насичений різними подіями. Вас завалять дорученнями на роботі. Також вас чекає зустріч з людиною з минулого. А ввечері — приємний сюрприз від друзів.

Скорпіон
Вам доведеться розплутувати цілий клубок проблем, що накопичилися справ. Головне не впадати у відчай і не впадати в депресію. Вечір присвятіть відпочинку та прогулянці. Нічний парк буде якраз до речі.

Стрілець
День буде сповнений протиріч. Вас чекає непроста розмова з начальством. Не потрібно з ним сперечатися, ви можете його тільки роздратувати. Також не варто з'ясовувати стосунки з близькими, інакше великої сварки не уникнути.

Козеріг
Цей день потрібно присвятити закінченню давно початих справ. Потрібно закінчити ремонт. Також пора зробити висновок давно плановану угоду.

Водолій
Дуже сприятливий день для творчих людей. Саме час зробити прорив і щось нове. Не бійтеся своїх ідей.

Риби
У цей день потрібно забути про свою невпевненість. Відкиньте всі сумніви і вірте в свої сили. У вас все вийде.