Новини про зірок
Подобається

«Душа тягнеться до України»: Ані Лорак опублікувала ностальгуюче відео

16/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Душа тягнеться до України»: Ані Лорак опублікувала ностальгуюче відео

Популярна українська співачка, яка вже певний час живе та отримує премії у Москві, опублікувала в своєму «Instagram» архівне відео з українського мюзиклу «Вечори на хуторі біля Диканьки».

 

На відео Лорак зображена у ролі молодої українки Оксани, яка сумує за своїм коханим Вакулою. У підписі до відео, Кароліна ностальгуючи по минулому, написала:

 

«Напередодні зимових свят, згадала, як знімали «Вечори на хуторі поблизу Диканьки ». Цей чудовий мюзикл Меладзе ось уже скільки років не сходить з екранів — його дивляться знову і знову кожен Новий рік! Я зіграла роль Оксани. Пісня Оксани тепер є частиною мого репертуару, а в шоу «Дива» вона звучить в новій, джазовій обробці! Які фільми/серіали дивитеся ви напередодні Нового року?», — спитала у прихильників співачка.

 

Ностальгічне відео з'явилося в «Instagram» артистки. Воно є коротким епізодом з популярного колись новорічного мюзиклу «Вечори на хуторі біля Диканьки», який знімався в Україні.

 

Прихильників Ані Лорак здивувала така її ностальгія:

 

«Душа тягнеться до України, якщо згадали про це відео», — написали деякі підписники.

 

А дехто навіть помітив певні зміни у зовнішності Лорак:

«Тут ви дуже красива, справжня, а зараз жесть. Що у вас з обличчям стало?», «Мила дівчина, була колись».

 

Проте більшість все ж таки написали захоплюючі коментарі:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

🌟 В преддверии зимних праздников, вспомнила, как снимали "Вечера на Хуторе близ Диканьки". 🎶 Этот замечательный мюзикл @meladzemusic вот уже сколько лет не сходит с экранов — его смотрят снова и снова каждый Новый год! ❄🦌🔔 Я сыграла роль Оксаны. #ПесняОксаны теперь является частью моего репертуара, а в #шоуДива она звучит в новой, джазовой обработке! Какие фильмы/сериалы смотрите вы накануне Нового года?

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)

«Спасибі за мюзикл на всі часи, відразу створює романтичний настрій! Оксана прекрасна !!!!», «Чарівність, яка гарненька», «Ані, ти не красива, ти неймовірно красива і прекрасна».