Новини про зірок
Подобається

«Ти повинен бути щирим»: в Інтернеті з’явилися рідкісні кадри з названою дружиною Олега Винника

15/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ти повинен бути щирим»: в Інтернеті з’явилися рідкісні кадри з названою дружиною Олега Винника

Нещодавно улюбленець жінок та відомий український співак Олег Винник презентував ексклюзивний фільм про свій тур «Ти в курсі», у якому можна було помітити і дружину співака. 

 

Варто зазначити, що у турі було 17 382 кілометрів дороги, 30 міст, 45 концертів і більше 200 тисяч глядачів – саме такими грандіозними цифрами може похвалитися український співак, після свого туру.

 

І от нещодавно на офіційному YouTube-каналі виконавця було презентовано відео, в якому показано, як створювався тур 2018-го року, адже це був особливий формат стадіонних концертів, також у ньому розповідається, як формувалася музична програма. Сам же Олег розповів, як за останній рік змінилася його публіка і в чому секрет успішного артиста.

 

«Щоб стати успішним, ти повинен бути самодостатньою людиною і відвертим зі своїм глядачем. Артист на сцені як відкрита книга, повинен ділитися з людьми тим, що у тебе всередині: як тобі буває боляче, весело, як ти відчуваєш щастя. Виходить, ти повинен бути щирим. Не можна, щоб твої бажання переважували очікування і потреби глядачів. Якщо ти зумієш знайти золоту середину між тим що ти хочеш і тим, що подобається людям — це і буде успіх», — зазначив співак.

Проте всіх прихильниць зацікавили кадри фільму, у які потрапила бек-вокалістка Олега Винника Таюне. За неофіційною інформацією, саме вона є дружиною артиста, проте цю інформацію ніхто так і не спростував. У відео жінка поділилася своїми враженнями від великого туру.