Новини про зірок
Подобається

«Думала, що заміж не вийду»: Ольга Фреймут відверто розповіла про своє особисте життя

15/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Думала, що заміж не вийду»: Ольга Фреймут відверто розповіла про  своє особисте життя

Не так давно популярна телеведуча Ольга Полякова опублікувала інтригуючий пост на своїй особистій сторінці в  «Instagram».

Ось вже декілька років Ольга Фреймут одружена з Володимиром Локотко. Пара разом виховує трьох дітей, і не приховує своїх щирих почуттів один до одного, з'являючись на різних заходах і позуючи для глянцевих видань разом.

Однак колись за зізнанням Фреймут, вона боялася виходити заміж. Про це вона заявила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши доволі смішний пост:

В школі я думала, що заміж не вийду. Мені завжди хотілося свободи. Пам’ятаю, ділилася з подругами страхами: як вранці прокинутися — і без макіяжу, заспаною? Тепер дивуюся, якою іншою була… Це фото зробила перед виходом на забаву. Євдокія довго намагалася відколупати мої напомаджені калинові губи, — поділилася з шанувальниками Фреймут.

Нагадаємо, що лише в жовтні 2016-го року Ольга Фреймут розповіла історію свого роману з Володимиром Локотко. За її словами, роман не був службовим:

Він почався пізніше, коли ми вже не працювали разом. Пам'ятаю, я працювала в Євпаторії, коли нам зателефонували і сказали, що попередній директор залишив пост, призначений новий. І він дуже хороший. Всі дівчата-журналістки стали приходити на роботу причепурені, в коротких спідницях. Я з них сміялася, оскільки тоді була в інших відносинах, у мене не було причин закохуватися. Вперше поспілкувавшись з Володимиром Володимировичем особисто, я одразу відчула себе захищеною. Він став моїм ангелом-хранителем на каналі, хоча між нами не було ніяких симпатій і романтики, — згадала Фреймут.