Новини про зірок
Подобається

20 років на ТБ: легендарне шоу «Караоке на Майдані» закривають

15/12/2018     Автор: Яна Романська
20 років на ТБ: легендарне шоу «Караоке на Майдані» закривають

Остання зйомка, по-істині, народного шоу відбудеться завтра, 16 грудня.

Популярне українське шоу "Караоке на Майдані" завершує своє існування. Передача, яку так сильно полюбили українські глядачі, виходила раз на тиждень протягом 20 років. Останній раз співаки-аматори зберуться не в центрі міста, а біля ялинки на ВДНГ, це буде фінальна програма.

17 січня 2019 року культова телегра України "Караоке на майдані" відзначить ювілей — 20 років на екранах.

А вже цієї неділі, 16 грудня призначили останні зйомки "Караоке на майдані". Таким чином, кожен  бажаючий може взяти участь і подивитися на знімальний процес, а можливо і порахувати гроші учасникам. Ігор Кондратюк запрошує всіх бажаючих 16 грудня на зйомку відразу двох фінальних програм:

1) фінальної програми року, в якій 5 кращих співаків 2018 року розіграють звання "Кращий народний співак України" і автомобіль від багаторічного партнера програми;

2) і зйомка святкової передачі, присвяченій ювілею "Караоке на майдані" — 20 років. Ці програми будуть останніми, знятими для ТВ.

"На зйомках 16 грудня вас чекає велика кількість приємних сюрпризів, позитиву, захоплення, натхнення, а також нереально багато запрошених зіркових гостей, серед них: ALYOSHA, Тарас Тополя, Павло Табаков, Наталка Валевська, групи AVIATOR і KADNAY, Яна Соломко, Маша Собко , Олександр Скічко, Віка з "НеАнгелів" та багато-багато інших. Повірте, сумувати не доведеться! Хіба що, ця смуток буде від зворушливості атмосфери на майданчику, — розповів Ігор Кондратюк.

Також шоумен також розкрив секрет успіху легендарної передачі:

"Це вокальна гра, в якій може взяти участь кожен. Не треба проходити кастинги, кудись записуватися, потрібно просто постаратися бути на коні в той день, коли проходить зйомка. Програма — ігрова форма народних талантів. Форма архаїчна, вона не має яскравої сцени, але як і раніше подобається як глядачам, учасникам, так і мені і моїй команді ", — сказав він.

За словами Ігоря, передача, яка велася 20 років, була його віддушиною.

"Караоке на Майдані» для мене, як і для багатьох, стало віддушиною в житті. Я виходжу перед своїми глядачами і сам співаю з ними, ні про що не думаючи. Зрозуміло, що програма застаріла, адже вона придумана ще в минулому столітті. Але кожен раз, приїжджаючи з нею в нове місто, я збираю на майданчику більше п'яти тисяч чоловік! Скажіть мені, хто це зробить ще? Звичайно, дуже хочеться запустити щось подібне, але вже на зовсім новому рівні. І дай Бог, щоб мій новий проект протримався так само довго, як "Караоке". Тільки, не впевнений, що в 75 років я буду залишатися активним, недурним і ненудним ведучим. Поживемо — побачимо ", — підсумував Кондратюк.