«Щаслива»: Кейт Міддлтон помітили за кермом розкішного автомобіля в Лондоні

14/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Щаслива»: Кейт Міддлтон помітили за кермом розкішного автомобіля в Лондоні

Туристи, які нещодавно відвідували столицю Англії, зняли на відео герцогиню Кейт Міддлтон саме у  той момент, коли вона сама за кермом автомобіля під'їжджала до Букінгемському палацу.

На світських заходах члени королівської сім'ї з'являються в розкішних машинах, якими керують водії. Але у буденному житті вони обходяться без помічників і особисто керують автомобілями, хоча чомусь це продовжує дивувати людей. Як здавалося, Кейт Міддлтон часто виїжджає в місто на своїй машині — чорному «Range Rover». І зовсім нещодавно туристам вдалося відзняти герцогиню за кермом.

Так, в блозі дівчини на ім'я Мелісса з'явилося коротке відео, на якому чітко видно, як Кейт Міддлтон управляє своїм автомобілем. Герцогиню зняли в той момент, коли вона під'їжджала до Букінгемському палацу. Побачивши шанувальників королівської родини, дружина принца Вільяма привітно помахала їм рукою і посміхнулася.

«Коли ти настільки везуча, що знімаєш Кейт саме в той момент, коли вона заїжджає до Палацу», — підписала публікацію дівчина, що стала свідком цього.