Плітки
Подобається

«Неймовірна пара!»: Іраклі Макацарія і Мішель Андраде разом відвідали світський раут

14/12/2018     Автор: Яна Романська
«Неймовірна пара!»: Іраклі Макацарія і Мішель Андраде разом відвідали світський раут

"Танці з зірками" давно уже закінчились, проте плітки навколо учасників шоу продовжуть поширюватись Мережею.

Ще під час проекту шанувальники запідозрили таємний роман між екс-холостяком Іраклі Макацарія та співачкою Мішель Андраде. Однак зірки заперечують ці чутки і запевняють, що на проекті вони просто подружились.

Проте нещодавно Іраклі і Мішель були замічені разом. Ще 8 грудня парочка відвідала творчий вечір прими-балерини Катерини Кухар у Національній опері. 

Спільне фото Іраклі і Мішель поряд з зірковою балериною з'явилось у Мережі.

Шанувальники з новою силою стали обговорювати можливий роман між зірками. Фанати відмітили, що пара з них вийшла б чудова.

До слова раніше, Іраклі прокоментував можливі стосунки з юною співачкою.

«Мішель — дуже мила і позитивна людина. Вона дуже талановита і для свого віку просто неймовірно працьовита, а ще дуже щиро переживає все. Мені це імпонує, і я завжди готовий таких людей підтримати, допомогти, підказати. Я-то чудово розумію, як психологічно складно брати участь у такому шоу. І мова зараз не тільки про Мішель — на цьому проекті я познайомився з величезною кількістю дуже хороших, позитивних, цікавих людей. Але з боку комусь здалося, що людська підтримка — це з мого боку знаки уваги. На жаль, це неминуче: шоу «Холостяк» сформувало у глядачів певну асоціацію. Мішель, на щастя, все розуміє правильно».