Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 грудня 2018 року

14/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 16 грудня 2018 року

Овен

Вас чекають нові корисні знайомства.  Ви нарешті зможете реалізувати давно намічених планів.  Головне вірте в себе і свої можливості.

Телець

Вас чекають непередбачені витрати.  Постарайтеся не залишитися зовсім без грошей перед святами.  Також вас чекає зустріч зі старим другом або колишнім коханим.

Близнюки

Вас чекає дуже активний і продуктивний день.  На роботі вас просто завалять різними справами.  Але не засмучуйтеся, ваші труди будуть помічені і винагороджені.

Рак

У цей день постарайтеся стримувати свої емоції.  Ваша надмірна емоційність і запальність можуть зіпсувати ваші робочі відносини.  Вам потрібно навчиться бути терплячими.  Це допоможе вам по життю.

Лев

Вас чекає успіх на роботі.  Завдяки своїй інтуїції ви зможете укласти вигідну угоду, що принесе чималий дохід.  Чекайте премію від начальства.  Вечір присвятіть близьким і відпочинку.  Ви заслужили.

Діва

Вас чекають кардинальні зміни в житті.  Можливо вас чекає несподіваний переїзд в інше місто або новий етап в особистому житті.  Головне не втрачати оптимізм і сподіватися на краще.

Ваги

Постарайтеся налагодити відносини з колегами.  Вони чекають від вас першого кроку.  Не показуйте свою перевагу, цим ви тільки відштовхуєте людей.  Вечір присвятіть свого здоров'я.

Скорпіон

Вас чекають величезні фінансові втрати.  Але не треба шкодувати.  Всі гроші підуть на подарунки для близьких.  Вони заслуговують від вас тільки найкращого.

Стрілець

Для вас цей день обіцяє бути дуже вдалим.  Але є одна умова.  Вас потрібно докласти максимум своїх зусиль.  Тоді вас чекає винагорода.  Також вас чекає сюрприз від близької людини — або подарунок, або приємна новина.

Козеріг

Постарайтеся в цей день утриматися від великих покупок.  Краще відкладіть їх на інший день.  Займіться краще налагодженням партнерських відносин.

Водолій

Вас чекають непередбачені труднощі на роботі.  Найкраще звернутися за допомогою до близьких.  Вони завжди на вашому боці і завжди допоможуть.

Риби

Присвятіть цей день самоосвіти.  Саме час запастися новими знаннями.  Вечір присвятіть духовному розвитку.  Сходіть в театр або просто помедитируйте.