«Жах якийсь!»: Сергій Лазарєв показав невдале фото колишньої коханої

13/12/2018     Автор: Яна Романська
«Жах якийсь!»: Сергій Лазарєв показав невдале фото колишньої коханої

Для артистів грудень один із найпродуктивніших місяців у році. Саме зараз напередодні нового року співаки, телеведучі чи актори постійно задіяні в якихось проектах. Хто знімається у новорічному концерті, а хто у мюзиклі.

Сергій Лазарєв не став винятком. Співак він затребуваний, тому не дивуйтесь якщо побачите його у новорічну ніч на кількох каналах одночасно.

Нещодавно артист поділився у своєму блозі творчими досягненнями. Виявляється артист уже встиг записати новорічну програму для телеканалу "Музтв" —  топ-50 найкращих кліпів поточного року. Сергій знявся у програмі традиційно у компанії Лєри Кудрявцевої, яка місяців два тому стала мамою.

Усім відомо, що Сергій і Лєра колишні закохані. Разом вони провели не один прекрасний рік. І хоч зірки більше не разом вони продовжують бути співведучими різноманітних заходів.

На світлині Лазарєв позує у красивому чорному костюмі з метеликом. Лєра в свою чергу одіта в розкішну вечірню сукню кремового кольору. Варто зазначити, що сукня додає телеведучій декілька лишніх кілограмів. Шанувальники у коментарях відзначили, що образ у Кудрявцевої вийшов ну зовсім невдалим.

"Лєра щось погано вийшла на цьому фото, Жах якийсь! Сукня як з бабусиного комоду!,  Очень красивая пара, хах! Сергій вирішив зганьбити таким фото?"