Новини про зірок
Подобається

Катя Осадча показала рідкісні новорічні фото з чоловіком

13/12/2018     Автор: Яна Романська
Катя Осадча показала рідкісні новорічні фото з чоловіком

Українська журналістка і телеведуча Катя Осадча опублікувала святкове фото з Юрієм Горбуновим.

Поступово українці починають готуватися до головного зимового свята, а зірки в тому числі.  Нещодавно на особистій сторінці в Instagram Катя Осадча поділилася милою новорічної фотографією зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим.

«У цьому році, як-то особливо рано все почали святкові приготування, ялинки, прикраси, вже і про подарунки я почала думати.  Напевно, всім хочеться свята і швидше.  А ви вже поставили ялинку, список бажань написали? »- поцікавилася зірка у своїх передплатників.

У коментарях прихильники Каті Осадчої не просто відповіли на питання кумира, але і обсипали її і її безліччю приємних компліментів.

«Ось такі фото зігрівають, правда.  Дивишся на вас — і на душі відразу тепло.  Такі котики! »,« Ще немає, ставимо перед Новим Роком.  Це для нас вже така традиція, атмосфера наповнюється щастям, радістю і вдома пахне мандаринки.  Ви знаєте, Катя, найбільше бажання в цьому році, щоб закінчилася війна і наступив Світ в нашій країні, а всі діти були здорові і щасливі — це найголовніше.  Люблю Вас »,« Яка ви гарна пара … Дуже зворушлива фотка »- пишуть у Мережі.