Новини про зірок
Подобається

Вєрка Сердючка повертається з творчої відпустки: що трапилось

12/12/2018     Автор: Яна Романська
Вєрка Сердючка повертається з творчої відпустки: що трапилось

Українці зможуть побачити виступ своєї улюблениці Вєрки Сердючки в новорічну ніч.

31 грудня канал Україна подарує своїм глядачам грандіозне шоу під назвою "Фантастична ніч" на каналі Україна, участь в якому візьмуть улюблені українські артисти.  Справжнім сюрпризом для телеглядачів стане виступ на святковій сцені популярної артистки Вєрки Сердючки.

Вперше за довгий час Вєрка Сердючка заспіває для українських телеглядачів.  За сюжетом масштабного шоу, ведучий Олександр Скічко зустрічає на барі Вєрку Сердючку і її маму, які насолоджувалися концертною програмою.

Виходити на сцену артистка в новорічний вечір не планувала — вона в творчій відпустці.  Але раптом набігла натовп шанувальників і під вигуки «Вєрка!  Вєрка!  Вєрка! »Артистка все-таки здалася.

Виступ VERKA SERDUCHKA & BAND в новорічному шоу каналу Україна стане одним з найяскравіших.  Сердючка подарує українцям свої хіти Харашо і Дольче Габбана.

На зйомках вона охоче спілкувалася з глядачами в залі: «Ви там ще не заснули?  Ну-ка, давайте, прокидайтеся ».  Публіка настільки скучила за улюблених пісень, що почала танцювати разом з артистами і голосно підспівувала кожен рядок.