Новини про зірок
Подобається

«Не пощастило»: У голлівудського красунчика Леонардо Ді Капріо відібрали «Оскар»

12/12/2018     Автор: Яна Романська
«Не пощастило»: У голлівудського красунчика Леонардо Ді Капріо відібрали «Оскар»

Знаменитому американському актору і справжньому голлівудському красеню Леонардо Ді Капріо довелося віддати федеральної влади США «Оскар», який вручили Марлону Брандо в 1954 році за роль у фільмі «В порту».
Про це повідомляє The Wrap.

Ді Капріо отримав легендарну статуетку в подарунок від свого знайомого Джоу Лоу, заарештованого за підозрою в шахрайстві на мільярди доларів. Відзначається, що фінансист витрачав гроші, викрадені з малайзійського державного фонду 1MDB, на різні предмети розкоші. Наприклад, на персональну яхту вартістю 250 мільйонів доларів і картини Ван Гога і Пікассо.

За словами прокурорів, за рахунок незаконно отриманих коштів Джоу Лоу також спонсорував фільм «Вовк з Уолл-стріт», за який Ді Капріо отримав номінацію на «Оскар». Фінансист працював з компанією Red Granite Pictures, яка займалася продюсуванням комедій «Здрастуй, тато, Новий рік!» І «Тупий і ще тупіший».

Через скандал Ді Капріо довелося відмовитися від всіх подарунків, презентованих від Лоу, в тому числі від шедевра Пабло Пікассо «Натюрморт з головою бика», яку голлівудська зірка зберігав в Швейцарії.

У 2016 році ФБР викликало Леонарда Ді Капріо на допит у справі про розкрадання в Малайзії. Благодійну організацію актора запідозрили в причетності до фінансових злочинів в фонді 1MDB.