Новини про зірок
Подобається

«Мені хотілося, щоб це було красиво»: екс-ведуча «Орел та Решка» розповіла про поцілунок із Володимиром Зеленським

12/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мені хотілося, щоб це було красиво»: екс-ведуча «Орел та Решка» розповіла про поцілунок із Володимиром Зеленським

Українська телеведуча і акторка Анастасія Коротка розповіла про поцілунок з Володимиром Зеленським, а також про те, як поставився до цього її чоловік Андрій Бєдняков.


Нагадаємо Настя зіграла одну з головних ролей в романтичній комедії "Кварталу 95" — "Я, ти, він. Вона". Коханого її героїні зіграв Володимир Зеленський. Акторам доводилося цілуватися на зйомках.

"Це не особистий поцілунок, а поцілунок робочий. І мені хотілося, щоб це було красиво. Тому як воно там було, я не зациклювалася. Мені хотілося, щоб це виглядало красиво: підборіддя другий не сильно стирчав, щоб це було любовно, ніжно" , — розповіла Коротка. Настя додала, що дублів цієї сцени було багато.

Фільм розповідає про непрості сімейні стосунки. Головні герої — Максим і Яна (Володимир Зеленський і Настя Коротка) прожили 10 років у шлюбі. Однак незабаром пара вирішила розлучитися і спробувати відшукати нове щастя, але вже поза шлюбом. Героями їх нових стосунків стали Борис і Олена (Євген Кошовий і Надя Дорофєєва). Фільм вийде вже на великі екрани 27-го грудня.

 

Нагадаємо, що Настя певг=нй час була ведучою тревел-шоу "Орел і Решка". Її співведучим був Андрій Бєдняков. Пара одружилася в 2014 році, через рік на світ з'явилася їхня дочка Ксенія, а з 2018-го року Настя є акторкую у "Жіночому кварталі".