Новини про зірок
Подобається

«Це, звичайно, такий вогник!»: Аніта Луценко вперше показала свою доньку

11/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це, звичайно, такий вогник!»: Аніта Луценко вперше показала свою доньку

Екс-тренер «Зважених та щасливих», а також учасниця «Танці з зірками», Аніта Луценко вперше вирішила показати своїм прихильникам свою найкоханішу людину у цілому світі – це її маленька донечка Мія.

 

Аніта довгий час приховувала дитину від зайвої уваги, але все ж вирішила нарешті показати маленьку у зворушливій сімейній фотосесії .

 

Жінка вперше показала обличчя своєї дворічної дочки Мії. Декількома знімками Аніта поділилася на своїй сторінці в Instagram, на яких вони з донечкою ніжно обнімаються і весело сміються.

Луценко також розповіла, який у Мії характер і які принципи виховання вона практикує:

 

«Мія — це горюча суміш мене і чоловіка. Це, звичайно, такий вогник! Відстоює своє «я», і мені це подобається. Я не хочу зробити з неї суперслухняну дитину, яка потім буде слухняна з усіма. Я хочу, щоб це була дитина творча, розвинена, мала свою позицію і відстоював свою точку зору. Нехай навіть я буду тренувальним тренажером для неї».

 

Вона також зізналася, що дуже переживала через народження Мії:

 

«Коли я тільки чекала Мію, мені було страшно. Я не уявляла, що буде далі, здавалося, з народженням дитини все закінчиться — кар'єра, романтика в стосунках з чоловіком … Але, як з'ясувалося, все не так страшно. Навіть, я б сказала, зовсім не страшно. Мені здається, що найголовніше, перед тим як народжувати, — правильно обрати тата. Це дуже важливий пункт. Навіть суперважливий. І не повинно бути компромісів. Тато повинен бути найкращий».