Новини про зірок
Подобається

«Там є за що потриматися …»: Потап поставив на вуха всю Мережу пікантним знімком з Тіною Кароль

11/12/2018     Автор: Яна Романська
«Там є за що потриматися …»: Потап поставив на вуха всю Мережу пікантним знімком з Тіною Кароль

Відомий репер і продюсер Потап, який любить жартувати над зірками вітчизняного шоу-бізнесу не припиняє підстьобувати свою колегу, популярну українську виконавицю Тіну Кароль. Артист знову своєрідно "потролив" знаменитість.

На своїй сторінці в Instagram Потап поділився кумедним знімком, де він зображений поруч з великим фото Тіни. На ньому продюсер доклав руки до грудей Кароль. Менше ніж за чотири години публікація зібрала понад 34 тисячі "лайків" та майже 500 коментарів.
"Тільки не потрібно писати, що це непристойно. У кожного свої ікони і своя релігія!" — таким текстом супроводжував публікацію Олексій Потапенко.

Користувачі оцінили жарт Потапа.
"Хороший Потапчик, вогонь. Зобразив", "Льоша, Льоша. Аяяяй!", "Там є за що потриматися …", "Це міг зробити тільки Потап", "І Тіна така:" Ах ти тварина плінтусна "," Ну поза камерою "," Може трохи не етично, а так-то все пристойно ", — пишуть користувачі під постом.

Нагадаємо, що раніше Потап вже жартував над Тіною Кароль. Він записав відео, де співачка співає. Звук продюсер відключив і сам його озвучив. Тіна говорила, що такі штуки її не ображають. Однак, трохи пізніше Потап все-таки видалив ролик зі своєї сторінки в Instagram. Зараз фанатам залишається лише гадати, як відреагує на нову вихідку колеги Кароль.