Зірка «Гаррі Поттера» Руперт Грінт розповів, як хотів все кинути і піти з легендарного фентезі

10/12/2018     Автор: Яна Романська
Зірка «Гаррі Поттера» Руперт Грінт розповів, як хотів все кинути і піти з легендарного фентезі

Актор отримав світову славу після ролі рудоволосого чаклуна Рона Візлі, якого він зіграв, коли йому було 11 років.
Актор Руперт Грінт, який виконував одну з головних ролей в культовому фантазійному фільмі «Гаррі Поттер», зізнався, що слава негативно позначилася на його житті. Хлопець буквально «втратив себе», не дивлячись на те, що заробляв великі гроші і все в його житті було добре.

Актор прославився після того, як виконав роль малого чарівника Рона Візлі та найкращого друга Гаррі Поттера, в фільмі про "хлопчика, що вижив". Йому на той момент було 11 років, і він виявився не готовий до шаленої популярності. Актор зізнався, що з усіх сил намагається згадати, яким було його життя до тих пір, поки він не став світовою зіркою.

«До червня 2000 року все було добре: я ходив в звичайну школу, мої батьки були звичайними, життя було звичайним. Нас було п'ятеро дітей у сім'ї, і я був дуже задоволений порядком речей. А коли мені дісталася роль Рона Візлі, я відразу ж кинув школу. З цього моменту все пішло не так»- згадує знаменитість.

«Я думаю, що трохи втратив себе на цьому шляху, — сказав Грінт. — У мене було таке відчуття, що я упустив нормальні речі. Я втратив зв'язок з багатьма моїми друзями зі школи ».

«Це було так хвилююче. Ми були настільки популярні! Преса і червоні доріжки обтяжували мене все більше. Я просто гублюся в такому оточенні. Зйомки "Гаррі Поттера" коштували мені багатьох жертв. Я був таким юним і так багато працював! Пам'ятаю, одного разу в перерві між дублями я сидів і думав просто піти з майданчика. Я думав, що це все не для мене і вимагає занадто багато сил. Здається, я просто вів себе як звичайний підліток ».

Незважаючи на змішані почуття по відношенню до зйомок, актор вдячний за такий колосальний досвід. Зі своїм персонажем, Роном Візлі, його завжди будуть пов'язувати особливі відносини.

Як передає Dailymail, артист також додав, що ніколи не був дуже амбітним. Він сказав, що невпевнена в собі людина. Він зізнався, що не знає точно, скільки він заробив грошей, і гроші — це не те, що його мотивує.