Новини про зірок
Подобається

Нарешті це сталося: Регіна Тодоренко показала, як виглядає на п’ятий день після пологів

10/12/2018     Автор: Яна Романська
Нарешті це сталося: Регіна Тодоренко показала, як виглядає на п’ятий день після пологів

Через 5 днів після пологів українська співачка та телемандрівниця Регіна Тодоренко повернулася до соціальних мереж.

5 грудня популярна одеситка, телемандрівниця, екс-ведуча програми "Орел і Решка" Регіна Тодоренко вперше стала мамою. В одному з московських пологових будинків артистка подарувала новоспеченому чоловікові — російському поп-виконавцю Владу Топалову сина.

Через два дні після пологів, 7 грудня, Регіна Тодоренко з малюком виписалася з лікарні. Додому їх з клініки забрав новоспечений чоловік і батько Влад Топалов зі своєю сестрою. Деяким папараці вдалося сфотографувати, як зоряне сімейство покидає стіни пологового будинку при міській клінічній лікарні №29 в Москві.

Всі дні після народження спадкоємця Регіна Тодоренко і Влад Топалов не особливо звертали уваги на свої акаунти в соціальних мережах. В їхніх профілях з'являлися лише рекламні публікації або анонси шоу молодої матусі. Шанувальники з нетерпінням чекали, коли ж їхні кумири покажуть їм малюка або опублікують пост про новий статус. І нарешті, це сталося!

У рубриці Stories на своїй офіційній сторінці в Instagram Регіна Тодоренко розмістила домашнє фото і показала шанувальникам, як виглядає через 5 днів після пологів. Для знімка дівчина використала Instagram-фільтри, тому розгледіти величезні мішки під очима, які бувають у молодих матусь в перші місяці життя дитини, складно.