Новини про зірок
Подобається

«Це якісь дурниці»: Тіна Кароль висловила свою думку про артистів, які гастролюють в РФ

09/12/2018     Автор: Яна Романська
«Це якісь дурниці»: Тіна Кароль висловила свою думку про артистів, які гастролюють в РФ

Найпопулярніша українська співачка Тіна Кароль зізналася, що думає про концерти свої колег по цеху — Ані Лорак і Світлани Лободи, Віри Брежнєвої та інших в Росії.

Співачка переконана, що від того, що артистки вирішили будувати кар'єру в Росії, їх популярність
не зменшилася, але в той же час, в Україні стали виникати нові талановиті виконавці:
«Кожен сам вибирає напрямок свого розвитку. Вони успішні, популярні і затребувані, їздять з концертами і випускають нові композиції. Кожен знає, чим він зайнятий ».

За словами Кароль, злість і негатив артистів по відношенню один до одного не ведуть ні до чого хорошого, кожен повинен працювати над собою і працювати на благо своєї країни.

«Ці всі наклепи — це якісь дурниці і периферійності. Вся «жовчність», яка виходить із артистів у відношенні один до одного — це також периферийність. Образи і дізлайки в коментах — аналогічно. Краще хваліть один одного! Починайте творити. Я люблю Україну і намагаюся робити щось значуще для поколінь », — підсумувала популярна українська виконавиця.

Також Тіна відповіла на питання про війну і воєнний стан в Україні.
За словами виконавиці, вона налякана і переживає за долю своєї країни.

"Я не беруся судити, я, як і всі налякана. Що буде завтра? У цій ситуації я за людей, тому що знаю, що їм сумно, гірко, самотньо. Люди втомилися, вони хочуть промінчик світла, хочуть простого, звичайного життєвого щастя . Хочуть знати, що у них є забезпечене завтра. Без цього відчуття ми десь занадто недовірливі, відсторонені, самотні, замкнуті. Тому у нас таке ось трохи роздроблене суспільство. Ми в лещатах. І нас чомусь привчають до цих думок. Молюся і мрію, щоб усі це вирішилося, хочу бачити Україну квітучою і пишатися своєю країною ", — поділилася Кароль.