Огляд: головні прем’єри грудня

09/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Огляд: головні прем’єри грудня

Грудень вже розпочався, а це значить, що на нас чекають новорічні (і не дуже) блокбастери. Грудень буде дуже насиченим голлівудськими кінороботами, тому пропонуємо вам вирішити, на який фільм піти.

   

Лускунчик і чотири королівства.

Черговий провал Disney в американському прокаті (після «Зламу часу» і «Хана Соло»), обіцяє зібрати пристойну касу за межами Штатів. Улюблені актори, вражаюча графіка, знайома історія і велика музика Чайковського. В ролях: Маккензі Фой, Кіра Найтлі, Морган Фрімен, Хелен Міррен і багато інших зіркових акторів.

 

Аквамен.

Один з найбільш амбітних фільмів грудня, завершаючий рік кінокоміксів. Історія становлення короля семи морів Аквамена (Джейсон Момоа), який народився Артуром Каррі — сином королеви Атлантиди (Ніколь Кідман) і доглядача маяка. У фільмі знялися: Патрік Вілсон, Віллем Дефо, Дольф Лундгрен, Ембер Херд і ін.

 

Грінч.

Грінч, як порядний інтроверт, живе в темній печері на самій вершині гори подалі від усіх, але ці мерзенні люди готують грандіозне святкування нового року. Вони шумлять, все прикрашають і дико дратують. Хто б відмовив собі в задоволенні зіпсувати свято? Грінч вирішує вкрасти Новий рік. Бенедикт Камбербетч озвучує головного героя, але ми все одно цього не почуємо.

 

Людина-павук: Через всесвіти.

Критики, які першими подивилися цей мультфільм, миттєво назвали його одним з кращих творінь року. Новаторська робота від студії Sony пропонує познайомитися з різними версіями Людини-павука з інших Всесвітів. Тут буде навіть свин-павук! Одного разу їм усім доведеться зібратися разом для боротьби з майже непереможним ворогом.

 

Бамблбі.

1987 рік. Ховаючись від переслідування, Бамблбі знаходить притулок на автомобільному звалищі в каліфорнійському містечку, де живе Чарлі (Хейлі Стайнфелд). Дівчині скоро виповниться 18, вона прагне знайти своє місце в житті. І саме вона натрапляє на понівеченого і зломленого Бамблбі. Вона привела його до тями, Чарлі моментально усвідомлює, що це не простий жовтий Фольксваген Жук.