Новини про зірок
Подобається

«Навчаю тебе, як цілуватися…»: Ольга Полякова в оригінальній сукні давала уроки Каті Осадчій

09/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Навчаю тебе, як цілуватися…»: Ольга Полякова в оригінальній сукні давала уроки Каті Осадчій

Ольга Полякова часто на своїй сторінці в Instagram виставляє жартівливі та оригінальні фото. Не став винятком і останній знімок, на якому співачка, одягнена в оригінальну яскраво-зелене плаття, щось захоплено показує Катерині Осадчій.

"Катя, це я вчу тебе, як цілуватися з чоловіком", — жартівливо підписала знімок Полякова.

Фанати, помітивши оновлення в стрічці Полякової, тут же взялися коментувати побачене. Багатьом жарт зірки здалася цікавою, проте знайшлися і ті коментатори, яким не сподобався зовнішній вигляд зірки. Зокрема, шанувальники розкритикували латексне плаття зеленого кольору, зазначивши, що в ньому вона «немов огірок».

Фото довелося по душі фоловерам співачки. І якщо одна частина активно обговорювала підпис під знімком, то друга "пройшлася" по поряд Полякової: "Як русалка в цьому платті", "Я спочатку подумала, що це огірок, ви вже вибачте", "Русалочка", Оля, ви найкраща. дуже позитивна👏 Але я думаю, що Катя вже знає як правильно цілувати чоловіка. 😅», «Оля огірок», «Оля в костюмі огірка!!», «Оль ти як огірочок в цьому платті😂 не ну так плаття село добре коротше ти як завжди БОГИНЯ 💖», — пишуть фанати.