Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 10 грудня 2018 року

09/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 10 грудня 2018 року

Овен

У цей день не потрібно себе перевантажувати фізичними справами.  Ваші сили не безмежні.  Подбайте про своє здоров'я.  Завітайте в спа-салон або просто відпочиньте вдома.

Телець

У цей день вас будуть переслідувати сварки і дрібні непорозуміння з близькими людьми.  Постарайтеся заспокоїтися і не нервувати.  Ваші емоції вам заважають тверезо оцінювати те, що відбувається.

Близнюки

Цей день обіцяє ван нові і приємні знайомства.  Вас чекають сюрпризи від близьких.  Можливий і фінансовий успіх.  Головне не сумувати і думати про хороше.

Рак

В цей день вам не завадить ваше почуття гумору.  Вас чекають непросте спілкування з родичами.  Постарайтеся поставитися до нього з позитивом і не беріть в голову слова інших.

Лев

Вас чекає важкий день -як на роботі, так і вдома.  Вас будуть переповнювати злість і невдоволення.  Але постарайтеся стримувати себе, адже терпіння близьких не безмежне.

Діва

Дуже сприятливий день для Рсправ.  Вас чекають приємні знайомства або ж романтичний сюрприз від чоловіка.  Емоції будуть вас переповнювати.

Ваги

В цей день вам не варто перенапружуватися фізично.  Можливе загострення хронічних захворювань.  Найкраще провести цей день біля води.  Сходіть в басейн.

Скорпіон

Присвятіть себе родині.  Вони потребують вашої уваги і турботи.  Покличте родичів в гості.  Влаштуйте маленьке свято, щоб відволіктися від суворих буднів.

Стрілець

В цей день вам потрібно показати всю свою чарівність.  На роботі, вдома, на вулиці — завжди посміхайтеся.  Ваша життєрадісність може розлютити багатьох, але не звертайте уваги.

Козеріг

У цей день ви будете нарозхват.  Колеги прийдуть до вас за допомогою, родичам знадобиться ваш рада.  Постарайтеся приділити увагу всім.

Водолій

Вас чекає успішне закінчення вашого проекту.  Ви нарешті закінчите розпочату і зможете зі спокійною душею присвятити себе чомусь іншому.  У фінансовому плані вас також чекає успіх.

Риби

Ваші минулі проступки дадуть про себе знати.  Ваші недоброзичливці можуть цим скористатися.  Будьте напоготові і не провокуйте нікого без особливої ​​потреби.