Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 грудня 2018 року

08/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 9 грудня 2018 року

Овен
Вас чекає дуже важкий день в плані роботи. Краще не починати нових справ, а підвести остаточну риску під старими. Будьте уважні при підписанні важливих документів. Також вас чекає серйозна розмова з вашою другою половинкою.

Телець
Для вас цей день буде сповнений несподіваних і приємних сюрпризів. Удача на вашому боці. Постарайтеся скористатися нею на повну.

Близнюки
Вас чекає ціла низка неприємностей на роботі. Кому-то ви сильно заважаєте і ваші успіхи не дають спокою вашим колегам. Тримайте себе в руках і не нариватися на серйозні конфлікти.

Рак
У першій половині дні утримайтеся від важливих зустрічей з партнерами. Ваш стан може зіпсувати і без того хиткі відносини. Постарайтеся заспокоїтися і налаштуватися на позитив. Вечір проведіть у спокійній обстановці з близькими.

Лев
У цей день вас чекає неприємна звістка. Поставтеся до нього з терпінням і без зайвих негативних емоцій. Не потрібно показувати ше невдоволення і зверхність. Зайва активність не буде вам на руку.

Діва
Цей день буде дуже напруженим в плані особистих відносин. Не починайте доводити свою правоту вашому партнерові. Це буде зайвим і ви тільки посваритеся.

Терези
Вас чекає легкий і звичайний день. Покладіться на свою інтуїцію в плані робочих моментів. Боковий вівтар увагу і близьким.

Скорпіон
Вас чекає дуже неприємну звістку про ваших близьких. Не потрібно відразу бігти і з'ясовувати відносини. Проявіть стриманість і вислухайте їх пояснення.

Стрілець
У цей день краще за все не їхати далеко від дому. Можливі великі фінансові втрати. Присвятіть себе вдома і близьким. Їм якраз потрібна ваша підтримка і мудру пораду.

Козеріг
Сьогодні все залежить від вашої витримки і розважливості. Не починайте непотрібні суперечки на роботі. Вам це тільки зашкодить.

Водолій
У вас є можливість втілити давню мрію. Не пропустіть свій шанс. Головне швидке прийняття рішення. Покажіть всім свій авантюризм.

Риби
Для вас цей день повинен принести багато приємних звісток. Можливе підвищення на роботі або приємний сюрприз від близьких.