Новини про зірок
Подобається

ГОРОСКОП НА 10 ГРУДНЯ 2018 РОКУ

08/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
ГОРОСКОП НА 10 ГРУДНЯ 2018 РОКУ

Овен

У цей день краще всього нічого не планувати.  Вашим планам не судилося збутися.  Постарайтеся не нервувати і сильно переживати з цього приводу.  Це ще не кінець і в майбутньому удача знову повернеться до вас.

Телець

Слідкуйте за своїми фінансами і будьте обережні в магазинах.  Величезні дорогі покупки будуть зайвими.  Відкладіть краще ваші гроші на свята.

Близнюки

Цей день сприятливий для творчих людей.  Удача посміхнеться вам.  Не відмовляйтеся від нових знайомств і можливих партнерів.  Успіх і ви сьогодні одне ціле.

Рак

 Вас чекає довга ділова поїздка.  Постарайтеся все робити чітко і розмірено.  Вас чекає успіх, тільки в разі вашого розсудливості.  Ризикувати вам ні до чого.

Лев

Ви можете залишитися без ваших союзників.  А виною всьому ваш гострий язик.  Не потрібно бути такими категоричними.  Іноді потрібно йти на поступки.

Діва

Постарайтеся в цей день не завантажувати себе непотрібними справами.  День буде дуже спокійним і без зайвих стресів.  Вечір присвятіть активному відпочинку.  Найкраще сходити в театр або кіно.

Ваги

Дуже важкий день.  Вас чекає ряд неприємностей і на роботі і вдома.  Потрібно буде багато встигнути і проявити терпіння.

Скорпіон

Запас ваших сил і енергії кудись подівся.  У вас постійне відчуття втоми.  Не ігноруйте ці симптоми, а займіться своїм здоров'ям.  Проблеми на роботі нікуди від вас не дінуться.

Стрілець

Удача знову буде на вашому боці.  Але не потрібно її відчувати.  Займіться своїми звичними справами або ж приведіть в порядок відкладені.  Вечір присвятіть близьким людям.

Козеріг

Вас чекає успіх на любовному фронті.  Несподівана і приємна зустріч зі старим другом зробить ваш день особливим.  Покажіть оточуючим свій шарм і чарівність.

Водолій

Вас чекає несподівана зустріч з минулим.  У вас з'явиться можливість виправити старі помилки.  Але не сильно обнадіює себе, вас чекають і закиди з боку друзів.

Риби

У цей день краще всього бути як всі.  Не потрібно сперечатися з начальством або колегами.  Це тільки зашкодить.  Будьте спокійні і чекайте вечора.  Вас чекає сюрприз від коханого.