Новини про зірок
Подобається

«Закохані у Мюнхені»: Юлія Висоцька поділилася романтичними фотографіями з чоловіком

07/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Закохані у Мюнхені»: Юлія Висоцька поділилася романтичними фотографіями з чоловіком

Популярна телеведуча Юлія Висоцька нещодавно поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі романтичними та вражаючими фотографіями, на яких вони разом з чоловіком, режисером Андрієм Кончаловським.  На фото пара виглядає вкрай щасливою та закоханою.

Юлія Висоцька ніколи не публікує фотографії своїх дітей. Нагадаємо, що за десятиліття шлюбу у пари народився син Петя і дочка Марія. П'ять років тому у Франції сталася страшна ДТП — режисер не впорався з керуванням. В той день постраждав кожен, хто знаходився в тій машині, але найважчу травму отримала дочка Кончаловського і Висоцької, після якої дівчинка впала в кому на кілька років. Саме після цієї трагедії Юля перестала публікувати фотографії своїх дітей.

Але фото з чоловіком все ж з'являються у її «Instagram».

Наприклад, нещодавно подружжя  були на романтичному відпочинку у  Мюнхені: прогулянки по визначних пам'ятках, кава в затишних кафе. На світлинах не озброєним оком видно, що Юлія та Андрій дуже добре  провели час разом.

І, якщо на одному фото вони виглядають дуже мило, показуючи всю свою ніжність один до одного, то на другому вони поводяться, наче діти — щиро сміються і дуріють.

Шанувальники одразу ж почали писати під постом коментарі, у яких зазначали, що вони ідеальна пара: «Прекрасний імпульс до творчості і любові! Божественно!».

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Закажи мне #кофе, #булку и #дождь #caffeine #caffè #matin #кончаловский #юлиявысоцкая #juliavysotskaya

Публикация от Julia Vysotskaya Official (@juliavysotskayaofficial)