Плітки
Подобається

«Вона все розуміє правильно»: Іраклі Макацарія прокоментував чутки про роман з Мішель Андраде

07/12/2018     Автор: Яна Романська
«Вона все розуміє правильно»: Іраклі Макацарія прокоментував чутки про роман з Мішель Андраде

Іраклі Макацарія — колишній головний герой шостого сезону шоу "Холостяк", а також відомий кінопродюсер. Цей грузинський красень став справжнью окрасою останнього сезону "Танців з зірками".

Іраклі дійшов до фіналу і разом зі своєю партнеркою Яною Заяць посів почесне третє місце. Макацарія неодноразово на паркеті показував складні трюки і підтримки і завдяки цьому здобув чималу армію шанувальників.

Ще під час шоу Іраклі приписували роман з конкуренткою по паркету  — співачкою Мішель Андраде. Слухи були пов'язані з неймовірно теплою підтримкою, яку грузин проявляв по відношенню до співачки від ефіру до ефіру.

Шанувальники "Танців з зірками" вирішили, що між екс-холостяком і співачкою не просто дружні стосунки, а щось більше. Тим більше обоє вільні.

Іраклі прокоментував ці чутки наступним чином:

«Мішель — дуже мила і позитивна людина. Вона дуже талановита і для свого віку просто неймовірно працьовита, а ще дуже щиро переживає все. Мені це імпонує, і я завжди готовий таких людей підтримати, допомогти, підказати. Я-то чудово розумію, як психологічно складно брати участь у такому шоу. І мова зараз не тільки про Мішель — на цьому проекті я познайомився з величезною кількістю дуже хороших, позитивних, цікавих людей. Але з боку комусь здалося, що людська підтримка — це з мого боку знаки уваги. На жаль, це неминуче: шоу «Холостяк» сформувало у глядачів певну асоціацію. Мішель, на щастя, все розуміє правильно».