«А мама займається самолюбуванням»: Ані Лорак показала зворушливе фото з донькою

07/12/2018     Автор: Яна Романська
«А мама займається самолюбуванням»: Ані Лорак показала зворушливе фото з донькою

Ані Лорак — відома українська співачка, яка зараз частіше виступає у сусідній Росії. Співачка не лише гастролює російськими містами, а заодно і часто з'являється на російському телебаченні.

Останнім часом ім'я Ані Лорак все частіше з'являється у ЗМІ у зв'язку з чутками про її розлучення з чоловіком.

Нагадаємо, ще улітку Мурата спіймали в одному з київських нічних клубів у обіймах таємничої брюнетки, яка виявилася відомою столичною тусовщицею. Після цього одразу ж пішли чутки, що співачка подала на розлучення. Проте на даний момент достовірно не відомо чи насправді зіркова пара розлучилась.

А поки у Мережі пліткують, Ані не припиняє публікувати у своєму блозі все нові і нові фото. Останній знімок особливо привертає увагу. На ньому артистка зображена у компанії своєї шестирічної доньки Софії.

Ані зворушливо обіймає свою найріднішу. Дівчинка у свою чергу цілує маму у щоку. Фото Ані зробила чорно-білим, що робить його ще більш чуттєвим. Софія на фото позує у святковій сукні. 

Варто зазначити, що дівчинка росте все більш схожою на свою зіркову матусю. Хоча ще донедавна її вважали більш схожою на тата-турка.

Шанувальники співачки як і завжди подарували їй і її донечці багато приємних слів.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

💋

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)

"Прекрасна донечка!, Красиві!!!,  Дуже милі!, А мама займається самолюбуванням, дивиться не на доньку, а в об'єктив".