Новини про зірок
Подобається

«Як мило, вона у вас така молода»: Melovin вперше показав, як виглядає його мама

06/12/2018     Автор: Яна Романська
«Як мило, вона у вас така молода»: Melovin вперше показав, як виглядає його мама

Молодий, але від цього не менш популярний український співак Melovin, який знайомий багатьом за відомим пісенним шоу "Х-фактор", а також своєю участю на міжнародному конкурсі "Євробачення-2018", де він представляв нашу країну, поділився з шанувальниками новими знімками в своєму особистому Інстаграмі. На цей раз артист вперше показав публіці свою маму.

Днями Melovin відвідав один зі столичних світських заходів в компанії своєї мами Валентини. На честь такого рідкісного сімейного виходу артист не втримався від декількох фотографій.

Так, в Інстаграм Melovin опублікував знімок з заходу, на якому позує разом з родичкою в стильних окулярах і однакових футболках з назвою його нової композиції «З тобою, зі мною, і годі».

Шанувальники молодого артиста з захопленням відреагували на публікацію кумира і залишили безліч хвалебних відгуків під знімком: «Ви прекрасні! Стільки тепла і любові в одному фото »,« На маму схожий »,« Як мило, вона у вас така молода »,« Такі модники »,« Синочок весь в маму »- відповідали фанати артиста.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

MOM ❤️ #ЗтобоюЗімноюІгоді

Публикация от MÉLOVIN 🐙 (@melovin_official)