Новини про зірок
Подобається

«Від вас потрібно провести з ним ніч»: Маша Єфросиніна розповіла, що їй пропонували інтим за вражаючу суму грошей

06/12/2018     Автор: Яна Романська
«Від вас потрібно провести з ним ніч»: Маша Єфросиніна розповіла, що їй пропонували інтим за вражаючу суму грошей

Відома українська телеведуча, акторка і блогер Марія Єфросиніна згадала, як невідомий чоловік пропонував їй інтим за вражаючу суму грошей. Про це зірка розповіла в своєму YouTube-проекті “Іспит”.

За словами Єфросиніної, вона з чоловіком Тимуром Хромаєвим відвідала один зі світських заходів, де добре провела час. Наступного дня, коли чоловік Маші пішов на роботу, а дочка Нана була в школі, артистці зателефонували на мобільний з невідомого номера. Ведуча відповіла, оскільки з таких номерів їй іноді телефонувала сестра Ліза, яка на той момент жила за кордоном.

“Чую в слухавці сухий чоловічий голос: “Здрастуйте, ви Марія? Я хочу вам запропонувати сьогодні ввечері повечеряти з таким собі паном. Ім’я його, з вашого дозволу, я вам не скажу”. На моє заперечення, що взагалі-то я заміжня і вчора була разом з чоловіком, я почула, що це не має жодного значення”, – розповіла Єфросиніна.

Голос у слухавці відповів, що “йдеться лише про приємне проведення часу до ранку” і про пристойну суму грошей.
“Людина іноземець, інтелігентний в районі 4 мільярдів. Все, що потрібно від вас, провести з ним ніч”. Це була конкретна пропозиція. Я тоді розгубилася, відповіді не знайшла, сказавши: “Та, ви що? Я заміжня! Ідіть ви знаєте куди…”. І поклала слухавку. Після чого мені прийшла смс з текстом “Подумайте”, – поділилася ведуча.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Только тот, у кого нет рта, не задал мне вопрос, почему я не беру интервью и не выкладываю их на своём канале!? И это очень логичный вопрос, так как известно, что этот жанр один из моих любимых! Отвечаю, как есть: искала форму, искала для «моих» интервью «своё лицо» ! И вот случилось! Мы с @grishchuk «родили» ее и выпускаем в жизнь! Я долго как-то раскачивалась, но первая «соточка» подписчиков на моем ютьюб канале стала серьёзным стимулом делать это системно!!! И я, конечно, мега благодарна Соне Плакидюк @moi_sofism — за лёгкость, честность и смелость! И за ее НЕРЕАЛЬНОЕ чувство юмора! Получилось необычно и нелинейно! Но этого мы и добивались 😉 Смотрите полную версию #Экзамен на моем канале или по ссылке в профиле… и делитесь-делитесь впечатлениями🙌🏻

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)