Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 7 грудня 2018 року

06/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 7 грудня 2018 року

ОВЕН
Сьогодні витратьте трохи часу, щоб розвиватися інтелектуально. Прочитайте нову книжку, подивіться документальний фільм, сходіть на конференцію, де напевно заведете потрібне знайомство.
 
ТЕЛЕЦЬ

Ви можете втратити якийсь важливий знак, будьте уважні до послань долі і тоді у вас все вийде. Також приділіть час своїм взаєминам з коханою.

БЛИЗНЮКИ

Сьоме грудня — це той день, який ідеально підходить для саморозвитку. Ви легко засвоюєте нову інформацію, яка згодом може стати вам корисною в досягненні поставлених цілей.

РАК

Сьогодні ваші думки будуть зосереджені виключно на одній людині. Якщо ви до цього були шанувальником когось іншого, то ваша думка різко зміниться, після певних подій.

ЛЕВ

Сьогодні все буде виходити з-під вашого контролю і зазвичай вас це лякає, зводить з розуму, але конкретно в цей день ви будете раді спонтанності, яка привнесе у ваше життя щось нове.

ДІВА

Відправляйтеся на природу або на пішу прогулянку. Це допоможе вам добре обміркувати все, що останнім часом так турбує, і ви знайдете вихід із ситуації, а також надихнути на нові проекти. Вам необхідно відпустити весь накопичився останнім часом негатив і замінити його виключно позитивними емоціями.

ТЕРЕЗИ

Ви досить гнучкі і швидко пристосовуєтеся до нових обставин, що є дуже гарною якістю для вас і зможе привести вас до успіху. Вечір проведіть у якомусь затишному місці, де ви відчуваєте себе комфортно.

СКОРПІОН

Обмін повинен бути рівноцінним. Особливо, емоційний. Просто пам'ятайте, що ви не можете тільки брати, треба ще й віддавати, інакше ви просто викачали з людини енергію.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні зірки вам радять відпустити поводок контролю і дати більше свободи вашому оточенню. Чи не перегинати палицю.

КОЗЕРІГ

Сьогодні візьміть кілька вихідних, щоб відправитися в подорож. До моря, в гори або просто на пікнік. Вам потрібен час на природі, а не в галасливій міській метушні. До того ж, вам давно пора відпочити від роботи, яка останнім часом зводить з розуму.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні сама ідея правильності вам буде здаватися зовсім нудною і не привабливою — здається, в вас прокинувся бунтар, тому зараз саме час для змін. Дійте!

РИБИ

Сьогодні вашу увагу повністю захопить якась річ, яку ви відразу ж захочете купити. Або це швидкоплинний імпульс? Обміркуйте це перш, ніж робити покупку. Можливо, ця річ вам не так і потрібна.