Новини про зірок
Подобається

57-річний голлівудський актор Едді Мерфі став татусем в десятий раз

05/12/2018     Автор: Яна Романська
57-річний голлівудський актор Едді Мерфі став татусем в десятий раз

Офіційний представник 57-річного голлівудського актора Едді Мерфі повідомив в ЗМІ про те, що зірка кіно минулої п'ятниці став татом вже в десятий раз. Десятого малюка акторові народила його дівчина Пейдж Батчер, яка працює моделлю. Це маленький хлопчик, якого назвали гарним ім'ям Макс Чарльз.

«Малюк Макс був народжений вагою три кілограми і зростом 48 сантиметрів. Мати і дитина почувають себе добре », — прокоментував представник Едді народження десятої дитини.

Незадовго до пологів Мерфі заручився з вагітною обраницею. Актор зустрічається з Пейдж вже більше шести років. У 2016 році у Едді і його коханої народилася перша спільна дитина. Тоді Батчер народила акторові дівчинку, яку назвали Іззі.

У Мерфі є ще вісім спадкоємців від попередніх шлюбів і романів. Першу дитину — сина Еріка — народила акторові давня подруга Полетт Макнілі. Ерік зараз вже зовсім дорослий, йому нещодавно виповнилося 29 років. П'ятеро дітей з'явилося у Мерфі за час його 13-річного шлюбу з законною дружиною Ніколь.
Поява на світ наступного, сьомого за рахунком малюка Мерфі, дочки Енджел, супроводжувалося гучним скандалом: Едді кинув її маму Мел Бі, колишню солістку Spice Girls, коли та була на шостому місяці вагітності. Коли Енджел народилася, він відмовлявся визнати її своєю дитиною. Так що Мел Бі довелося доводити його батьківство через суд.