Новини про зірок
Подобається

«Зірка зіркою поганяє»: Стало відомо, яким буде тренерський склад нового сезону «Голосу країни»

04/12/2018     Автор: Яна Романська
«Зірка зіркою поганяє»: Стало відомо, яким буде тренерський склад нового сезону «Голосу країни»

Частина українців з нетерпінням чекає на новий сезон вокального шоу "Голос країни". На телеглядачів чекає багато сюрпризів у новому сезоні.

Сьогодні деякі секрети нового сезону розкрив тренер шоу репер Потап. Про це він розповів у студії "Сніданку". Потап спочатку показав новий промо-ролик, на якому він готується у залі до нового сезону. Також Потап наспівує пісню Тіни Кароль.

У студії продюсер розповів, що у цьому сезоні на глядачів чекає багато сюрпризів, у тому числі зміни у тренерському складі. Правда ніякої конкретики від Потапа не почули.

«Я вам не назву імена інших тренерів, але скажу, що я був дуже вражений складом. Він буде не таким, як торішній. Я навіть не знаю, як ми зможемо впоратися один з одним, адже в дев'ятому сезоні зірка зіркою поганяє. Є й язикаті, і голосисті, і сексуальні, і красиві, молоді та сімейні», — поділився Потап.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

The Voice.Ukraine Here we go again! #thevoice#voice#голос#голоскраїни#lavoz Голос Країни,ми готуємось !

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

Хто саме із зірок стане наступним тренером проекту Голос країни 9, телеглядачам телеканалу 1 + 1 стане відомо найближчим часом. До слова, переможцем Голосу країни 8 стала підопічна Сергія Бабкіна Олена Луценко.