Новини про зірок
Подобається

Бадоєв розповів, як його діти відреагували і пережили розлучення батьків

04/12/2018     Автор: Яна Романська
Бадоєв розповів, як його діти відреагували і пережили розлучення батьків

Стало відомо, як розлучення Алана і Жанни Бадоєвих позначився на їхніх дітей — сина Бориса і дочки Лоліті.

Алан Бадоєв відомий український кліпмейкер і продюсер. Він дуже рідко дає інтерв'ю і ховає своє особисте життя за сімома замками. Але сьогодні, 4 грудня, на сторінках ресурсу Bestin з'явилася велика відверте інтерв'ю, в якому кліпмейкер розповів про роботу, команді і відносинах з дітьми.

Так, під час бесіди з журналістами видання Алан порушив тему розлучення з Жанною Бадоєвою — відомої телеведучої і зіркою тревел-шоу Орел і Решка. У той час у родині вже підростало двоє дітей — син Борис і дочка Лоліта. Про те, як вони сприйняли розставання батьків, читай далі в матеріалі.

Алан Бадоєв, який раніше розповів, що буде з тим, хто зірвав концерт Макса Барських в Києві, про розлучення і поведінці дітей, в той час згадує так:»Наші діти розуміли, чому ми розлучилися, у нас був на це питання дуже чесна відповідь: «те, Що відбувається в серце мами і тата». Ми хотіли залишитися друзями, любити один одного так само, і при цьому не лаятися. Це було щире відчуття.

На 11-му році спільного життя почало змінюватися, будинок почали приносити сварки. Я вважаю, батьки не мають права лаятися перед дітьми, вони повинні бачити тільки щиру любов. Те, що ми з Жанною стали найкращими друзями — це скарб. У нас немає в сім'ї напруги. Я приїжджаю на Новий рік, ми тусимо, ми кайфуємо, ми один за одного. Безумовно, це багатство».