Новини про зірок
Подобається

Зірки реаліті-проекту «Зважені та щасливі 8» розлучаються

03/12/2018     Автор: Яна Романська
Зірки реаліті-проекту «Зважені та щасливі 8» розлучаються

Стало відомо, що Марина і В'ячеслав Узєлкова, зіркові тренери реаліті-проекту «Зважені та щасливі 8», вирішили піти різними шляхами.

Поки вся Мережа гуде обговореннями про таємне весілля Регіни Тодоренко і Влада Топалова напередодні народження первістка, з'явилася сумна інформація про іншу не менш відомоу зоряну пару.  Так, повідомляється про те, що Марина і В'ячеслав Узєлкова, зіркові тренери 8 сезону реаліті-проекту Зважені та щасливі, розлучилися.

В'ячеслав Узелков — український професійний боксер, який виступає на змаганнях в напівважкій ваговій категорії, інтерконтинентальний чемпіон з боксу.  Йому 39 років.  Марина Боржемская-Узєлкова — фітнес-тренер і музикант (за освітою).  Їй 38 років.

В'ячеслав і Марина познайомилися ще в студентські роки і з тих пір не розлучалися.  За 19 років подружнього життя у пари народилося двоє дітей — син Роберт і дочка Олівія.  В інтерв'ю боксер не раз зізнавався, що головним пріоритетом у його житті була і залишається сім'я.  Подружжя ніколи не приховували від шанувальників свого щастя.  Вони часто ділилися сімейними фотографіями в соціальних мережах і з'являлися на світських заходах разом.  Але схоже, що ідилії прийшов кінець.

Як стало відомо Clutch, Марина і В'ячеслав Узєлкова, зіркові тренери 8 сезону реаліті-проекту Зважені та щасливі, розлучилися.  Джерело побажав залишитися анонімним.