Новини про зірок
Подобається

Мерайя Кері показала зворушливе фото маленьких дітей

03/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Мерайя Кері показала зворушливе фото маленьких дітей

Не секрет, що знаменита блондинка виховує двох близнюків, які з'явилися на світ в 2011 році.  При цьому малюки постійно проживають з популярною матір'ю, а біологічний батько практично не бере участь в їх житті.  

Але культова поп-виконавиця робить все можливе, щоб подарувати нащадкам щасливе дитинство.  Наприклад, зірка сцени нерідко подорожує з малюками, а також набуває для них найкращий одяг і найсучасніші іграшки.  А вчора Мерайя Кері опублікувала зворушливе фото, зроблене напередодні Різдва.  Стало відомо, що знаменита американка вже прикрасила ялинку, а також прикрасила будинок численними вогнями, фігурками тварин та іншими святковими атрибутами.

Спадкоємці блондинки не тільки підтримували популярну маму.  Адже Мороккана і Монро активно допомагали Мерайї Кері, а також звернулися до Санта Клаусу, написавши традиційні листи.  До речі, поп-виконавиця допомагала 7-річним нащадкам зі складанням тексту.  Крім того знаменита блондинка так захопилася святковою атмосферою, що теж склала окреме звернення до легендарного персонажу.

 

Нагадаємо, зараз виконавиця культового хіта «We Belong Together» складається в романтичних стосунках з професійним танцюристом.  Але, не дивлячись на те, що закохані зустрічаються більше року, а обранець блондинки дружить з її малюками, Мерайя Кері не поспішає йти під вінець.  

Крім того зірка сцени представила останній трек, присвячений колишньому коханому.  У ньому співачка розкрила кілька секретів взаємин з австралійським мільярдером.  Примітно, що бойфренд хотів подати судовий позов проти блондинки.  Адже Кері відмовилася повертати дорогі прикраси, отримані під час роману.