Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 5 грудня 2018 року

03/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 5 грудня 2018 року

Овен

Для вас цей день стане початком чогось нового.  Пора здійснити давно заплановані проекти.  Для вас вони стануть успішними і допоможуть просунутися по кар'єрних сходах.

Телець

З ранку ваш настрій буде безнадійно зіпсовано.  На роботі вас чекатимуть дрібні невдачі і сварки з колегами.  Наберіться терпіння і не провокуйте конфлікти серйозніше.

Близнюки

Вас чекає дуже насичений і важкий день.  До вечора ви будете втомленими і дратівливими.  Постарайтеся не зіпсувати відносини з близькими через поганого настрою.

Рак

Вас жде поліпшення фашего фінансового становища.  Не пропустіть можливість також знайти свою долю або налагодити стосунки з коханими.  Вас буде переповнювати ніжність і доброта.

Лев

У цей день будьте дуже обережні в спілкуванні з колегами.  Слідкуйте за своїми висловлюваннями і не будьте різкими.  Конфлікти вам не потрібні.

Діва

Найкраще в цей день присвятити творчості.  Займіться чимось незвичайним, про що давно мріяли.  Головне — це задоволення від нового заняття.

Ваги

На початку дня вам буде здаватися, що все проти вас.  Друзі, колеги, улюблений — всі хочуть вам досадити.  Але насправді вся проблема в вас самих.  Розберіться зі своїми емоціями.

Скорпіон

Вас чекає дуже важкий і напружений день.  Постарайтеся стримувати свої емоції.  Вас потрібен релакс.  Сприятливим буде відвідування басейну.

Стрілець

У цей день будьте дуже обережні.  Слідкуйте за своїми операціями та контрактами.  Можливі каверзи від партнерів.  Для вас це може погано закінчитися.

Козеріг

Вас чекає зрада від близької людини.  Але не засмучуйтеся.  Для вас це стане наукою і в майбутньому ви будете уважніше вибирати собі друзів.

Водолій

Вас чекає дуже насичений день.  Головне — закінчити всі розпочаті справи і отримати за це хорошу нагороду.  Також постарайтеся приділити час вашим улюбленим.

Риби

У цей день ви будете нарозхват.  Ваша допомога знадобиться вашим колегам і родичам.  Не відмовляйте нікому.  Вони стануть вашими боржниками і в майбутньому вам це стане в нагоді.