Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 3 грудня 2018 року

02/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 3 грудня 2018 року

Овен

У цей день вас чекає велика спокуса. Будьте обережні зі своїми бажаннями. Не йдіть на поводу у ваших емоцій. Це може вам нашкодити.

Телець

У цей день ваші почуття візьмуть верх. Постарайтеся бути більш стриманим. Ваші емоції можуть нашкодити вашим відносинам. Одне невірне слово може зіпсувати хороше враження про вас.

Близнюки

В цей день вам варто бути особливо пильними. Вас можливо буде чекати обман з боку знайомих. Ні в якому разі не сперечайтеся в цей день з начальством. Це погано позначиться на вашому майбутньому просуванні по службі.

Рак

Для вас цей день ще одна можливість налагодити стосунки в родині. Найкраще провести спільне дозвілля біля води. Сходіть в басейн або лазню. Покажіть своїм близьким, що ви теж вмієте бути веселими і безтурботними.

Лев

У цей день ваша прямолінійність може зіграти з вами злий жарт. Постарайтеся бути поблажливими. Не потрібно конфліктувати і показувати свою перевагу. Заздрісників навколо вас вистачає.

Діва

Вас чекає дуже активний і продуктивний день. На роботі вас чекає сюрприз від начальства. А вдома сюрпризу від вас чекають ваші близькі. Так що не підведіть.

Терези

У вас буде можливість в цей день знайти нові потрібні знайомства для ваших ділових планів. Покажіть всі свої найкращі якості.

Скорпіон

Цей день сприятливий для фізичної праці. Візьміться нарешті і наведіть порядок в квартирі. Можливо вам захочеться щось змінити.

Стрілець

Для Стрільців ж в цей день навпаки — краще утриматися від фізичних навантажень. Тримайтеся подалі від сторонніх людей. Ваша інтуїція вас сьогодні підведе, тому краще вам ні з ким не знайомиться.

Козеріг

Вас чекає дуже продуктивний творчий день. Пора всім показати свій талант. Також вас чекають великі зміни на любовному фронті. Можлива доленосна зустріч.

Водолій

Пора вирішити незакінчені справи. Також постарайтеся не робити різких заяв щодо ваших колег. Їм це може не сподобатися, а вам не потрібні нові вороги.

Риби

Дуже сприятливий день. Можна зайнятися спортом. Також вас чекають приємні знайомства. Не думайте про погане.