Новини про зірок
Подобається

«Деталі угоди суворо конфіденційні»: Джолі та Пітт нарешті «поділили» дітей

02/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Деталі угоди суворо конфіденційні»: Джолі та Пітт нарешті «поділили» дітей

Нещодавно стало відомо, що голівудські зірки Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті змогли домовитися про те, як вони нарешті "поділять" своїх дітей.

Заяву про це зробила законний представник Джолі — адвокат Саманта Деджін. Вона повідомила, що подружжя підписало угоду про опіку над своїми шістьма прийомними та біологічними дітьми. Між іншим, на те, щоб прийти до цього, Анджеліні і Бреду знадобилося два з гаком роки. Адже про початок шлюборозлучного процесу, в ході якого Джолі спочатку категорично вимагала одноосібної опіки над дітьми, було оголошено ще у вересні 2016- го року.


Що ж стосується підписаної угоди, то як заявила адвокат:

"Було досягнуто на підставі рекомендацій призначених судом психологів, які уважно вивчили цю ситуацію. Так що тепер, після підписання даного документа відпала необхідність подальшого розгляду питання про опіку в суді. При цьому, зміст і деталі угоди були визнано суворо конфіденційними — в цілях захисту інтересів дітей".

Тепер, судячи з усього, чергове засідання суду, яке було попередньо призначено на 4 грудня, буде скасовано. Хоча підписання угоди про опіку ще не означає, що шлюборозлучний процес завершено.

Як уже повідомлялося раніше, Джолі і Пітт нещодавно продовжили дію контракту з приватним суддею, який веде їх справу. Адже перш, ніж розлучення Анджеліни і Бреда буде визнано остаточним, їм належить ще завершити розділ майна і грошових коштів. І, якщо інформаці зі ЗМІ правильнаіна, то поки  зірки не знайшли рішення всіх питань, пов'язаних з матеріальним аспектом розлучення.