Новини про зірок
Подобається

Не кожному по грошам: Світлана Лобода визнана найбільш високооплачуваною співачкою України

01/12/2018     Автор: Яна Романська
Не кожному по грошам: Світлана Лобода визнана найбільш високооплачуваною співачкою України

Напередодні новорічних свят, які вже не за горами, для зірок настає справжня "золота пора", адже їх святкові гонорари ростуть не по днях, а по годинах.
Популярна українська співачка Світлана Лобода в поточному році зайняла перше місце рейтингу найбільш високооплачуваних знаменитостей вітчизняного шоу-бізнесу.

За даними засобів масової інформації, напередодні новорічних свят сума гонорару артистки за 40-хвилинний виступ на приватному заході складе близько 2,2 мільйона гривень (70 тис. Євро).

Слід зазначити, що ще в минулому році Світлана Лобода за таке ж виступ просила 50 тис. Євро, а під кінець 2018 го ціни за виступ знаменитості сильно зросли.

Розмір гонорару замовнику виступу передбачає також забезпечення побутового та технічного райдерів артиста — умови, необхідні для виступу і відпочинку співачки в гримерці, що також може обійтися в кругленьку суму. Разом з тим, артистка готова виступати 40-45 хвилин з традиційною програмою для подібного роду заходів. Але ця сума може зрости в переддень Нового року і різдвяних свят.