Плітки
Подобається

«А як же Лазарєв?»: Ані Лорак показала фото у компанії відомого європейського музиканта

01/12/2018     Автор: Яна Романська
«А як же Лазарєв?»: Ані Лорак показала фото у компанії відомого європейського музиканта

Українська співачка Ані Лорак уже не один рік активно виступає і гастролює у сусідній Росії. Співачка також отримує престижні премії і відвідує різноманітні програми, які транслюються на російських телеканалах.

Нещодавно Лорак стала гостею однієї з таких. Артистка відвідала Івана Урганта і знялась в одному з випусків його "Вечірнього Урганта".

Проте не лише Ані Лорак стала гостею програми. Разом з нею у зйомках передачі взяв участь відомий європейський музикант і діджей — Девід Гетта.

Ані Лорак у своєму блозі поділилсь з шанувальниками спільними фото з європейською зіркою. На світлинах Лорак ніжно притулилась до музиканта і позує на камеру з широченною усмішкою.

Одягнута співачка у чорний комбінезон, який демонструє її немаленький бюст.

Шанувальники співачки одразу ж відреагували на фото і навіть знайшлись такі, хто приписав Ані і Девіду роман. Інші ж підписники співачки почали бурхливо обговорювати зовнішність своєї улюблениці:

"Яка тоненька талія!, Красуня!, Неймовірно жіночний образ!!!, Як завжди розкішна".

Нагадаємо, нещодавно в Мережі активно обговорювали розлучення співачки з турецьким бізнесменом Муратот і її ймовірний роман з російським співаком — Сергієм Лазарєвим.

Приводом для пліток послужили романтичні фото обидвох артистів, які вони опублікували на своїх сторінках в соц мережі.

Проте ні Ані, ні Сергій ніяких коментарів стосовно їх роману не дають.