Новини про зірок
Подобається

Вагітна Наталі Неведрова розповіла про те, яка стать її майбутньої дитини

30/11/2018     Автор: Яна Романська
Вагітна Наталі Неведрова розповіла про те, яка стать її майбутньої дитини

Наталі Неведрова, коли дізналася про те, хто ж стане її майбутнім дитиною, вирішила тут же розповісти фанатам про це, розкрили стать дитини.  Цей момент вона записала на відео.

Телеведуча з'ясувала, що у неї буде хлопчик, вельми оригінальним способом.  Зірка «Орла і решки» зробила це за допомогою спеціального кульки.  Великий куля потрібно лопнути, і з нього вилетять маленькі: рожеві або блакитні, в залежності від того, який підлогу передбачить кульку.  Тепер Наталі роздумує, як назвати малюка і просить поради у фанатів.

Нагадаємо, про те що Неведрова вже в лютому стане мамою вдруге стало відомо у вересні.  Телеведуча оголосила про своє становище, яке вона дуже вдало приховувала від оточуючих аж до п'ятого місяця вагітності.  У Наталі вже є дочка Марі-Ніколь, яка перед народженням братика або сестрички нервує не менш мами.

Дівчинка приділяє маминому кругленький живіт багато уваги: ​​обіймає і гладить його, а ще розповідає про те, чим малюк зараз може бути зайнята.  Забавно, що Неведрова до певного моменту і не здогадувалася про своє становище.